top of page

Moov's top 10 ceremonie muziek

Vaak krijgen wij de vraag naar tips voor nummers voor tijdens de ceremonie en dan voornamelijk voor tijdens het "oploop moment"!


De dag is eindelijk aangebroken, alle gasten zien er prachtig uit en de plek waar de ceremonie zal plaatsvinden, schittert op deze bijzondere dag! Een van jullie loopt als eerste op en dan klinkt alleen de gitaar en/of piano, zodat de toon vast wordt gezet en wanneer de volgende van jullie op komt lopen richting trouwambtenaar, zullen de eerste woorden klinken van het door jullie gekozen nummer. Muziek geeft zoveel meer (positieve) lading aan dit moment en omlijst dit perfect!


Maar welk nummer kies je nu voor dit bijzondere moment? Om deze vraag te beantwoorden en om jullie wat inspiratie te geven, hierbij onze top 10 van ceremonie muziek!


 1. Jij bent de liefde - Maan

 2. Songbird - Eva Cassidy

 3. A thousand years - Christina Perri

 4. She - Elvis

 5. Can't help falling in love - Elvis

 6. All of me - John Legend

 7. Best part - HER

 8. Your Song - Elton John

 9. Have I told you lately - Rob Steward

 10. You are so beautiful - Joe Cocker
Benieuwd naar welke momenten tijdens de ceremonie wij nog meer spelen?

 • Oplopen bruidegom/bruid (dit heeft meestal de lengte van een couplet en refrein)

 • Ondertekenen huwelijksakte (meestal 1 heel nummer)

 • Einde ceremonie (wij spelen een heel nummer door totdat alle gasten weg zijn)


Uiteraard is dit allemaal slechts inspiratie en uit ervaring nummers waar veel voor wordt gekozen, maar wij staan zeker ook open voor verzoek nummers! Nederlands, Engels, Spaans, het is allemaal al voorbij gekomen. Hopelijk mogen we snel iets moois voor jullie instuderen!


Geïnteresseerd of nog vragen? Neem gerust contact met ons op en wellicht spreken we elkaar dan snel tijdens een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek!

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page