top of page

Verrijk jouw evenement met akoestisch duo Moov

Hey, wat leuk dat je een kijkje neemt op onze blog! Een zakelijk evenement met akoestisch duo moov? Dit keer schrijf ik hier een blog over! Want wil je jouw aankomende bijeenkomst naar een hoger niveau te tillen? Dan hebben wij precies wat je nodig hebt om het evenement onvergetelijk te maken: namelijk een akoestisch duo!


Wij zijn inmiddels al jaren werkzaam binnen de muziek industrie en er gaat niets boven de magie van live muziek om de sfeer te verhogen en een blijvende indruk achter te laten op de gasten.


De kracht van live muziek in zakelijke omgevingen

Stel je eens voor: je loopt een zakelijk evenement binnen en in plaats van de gebruikelijke achtergrondmuziek die uit een luidspreker komt, word je begroet door de klanken van een live akoestisch duo. Direct verandert de sfeer van formeel naar ontspannen en stromen de gesprekken vrijer. Dat is de kracht van live muziek in zakelijke omgevingen - het zet de toon én creëert een sfeer van verfijning en elegantie die een afspeellijst bij lange na niet kan evenaren.

Afgelopen jaar speelden we in Amsterdam op een jubileum feest van een bedrijf en zodra we begonnen te spelen, konden we het verschil zien dat het maakte in de zaal. Mensen lachten en zag je lekker mee bewegen op de muziek. Het gaf net even dat extraatje aan het evenement en het leukste is dat wanneer wij dan stopten om bijvoorbeeld pauze te houden, dat mensen dan opkeken van "hey, waar is de muziek ineens heen?".


Waarom kiezen voor akoestisch Duo Moov voor jouw zakelijk event?

Nu vraag je je misschien af waarom je specifiek moet kiezen voor een akoestisch duo voor een zakelijke evenement. Akoestische muziek biedt de perfecte mix van professionaliteit en entertainment die precies goed is voor dit soort bijeenkomsten.

Zo zijn we bijvoorbeeld veelzijdig en aanpasbaar. Of het evenement nu plaatsvindt in een grote balzaal of een intiemere conferentieruimte, wij als duo kunnen ons optreden aanpassen aan de ruimte en de sfeer van het evenement.

Bovendien voegt live akoestische muziek iets toe, want, het is stijlvol, tijdloos en laat de gasten zien dat je net een stapje extra hebt gezet om hen te voorzien van eersteklas entertainment.


Verrijk het event met ons akoestisch duo Moov

Dus, hoe kunnen wij als Moov precies uw zakelijk feest verrijken? Ik leg het uit!

Van achtergrondmuziek tijdens het cocktailuur tot wat hitjes later op de avond, we werken met je samen om een aangepaste setlijst te maken die perfect aansluit bij de sfeer en het doel van het event.

En wat betreft het logistieke gedeelte, kun je op ons rekenen om professioneel, betrouwbaar en gemakkelijk om mee te werken te zijn. Zo werken we geregeld samen met evenementenplanners of het personeel van de locatie om ervoor te zorgen dat we bijvoorbeeld kunnen opbouwen voordat de gasten er zijn, zodat we ontzorgen en iedereen kan genieten van het feest!


Succesverhalen

Zonder alle fijne samenwerkingen zouden wij niet bestaan en ik snap ook, een recensie zegt waarschijnlijk meer dan deze hele blog! Dus hierbij enkele recensies van zakelijke opdrachtgevers die je voor gingen:


"Jantien en Dorus hebben gisteravond een fantastisch optreden afgeleverd op het 5-jarig jubileum feest van ons bedrijf. Vooraf hebben we gemakkelijk contact gehad om de avond door te nemen en spraken we af dat MOOV zelf aan aan zal voelen welke muziek past bij ons publiek. Dit hebben ze super gedaan en iedereen heeft enorm genoten. Een echte aanrader om je avond compleet te maken!"


"Wij hebben MOOV geboekt voor onze Nieuwjaarsborrel op de Universiteit van Amsterdam. Het contact verliep soepel en was prettig. Over het programma is samen met ons meegedacht wat erg fijn was. Ze hebben fantastische nummers gespeeld allemaal passend in het thema Jazzy Rouge en er was onwijs leuke interactie met het publiek. MOOV voldeed zeker aan de verwachtingen en heeft onze afdeling in een feestelijke sfeer gebracht. We zouden MOOV zeker boeken voor een volgend event."


"Het optreden van Moov tijdens onze jaarlijkse PFN-bijeenkomst in Amsterdam was werkelijk buitengewoon. Als zangeres en gitarist Jantien en Dorus' talent om boeiende achtergrondmuziek te creëren, was duidelijk voelbaar gedurende het evenement".Live muziek zakelijk evenement event muziek boeken akoestisch duo bijeenkomst gelegenheid feest muziek
Zakelijk evenement met akoestisch duo moov

Boeking informatie en contactgegevens

Hopelijk hebben we je kunnen enthousiasmeren om ons akoestisch duo te boeken voor jouw aankomende zakelijk event! We passen ons geheel aan aan de unieke behoeften van het evenement, zodat we onze opdrachtgevers zoveel mogelijk kunnen ontzorgen.


Neem contact met ons op via info@moovmusic.nl om meer te weten te komen over hoe we uw zakelijk feest onvergetelijk kunnen maken met ons akoestisch duo.


Conclusie:

Waarom kiezen voor achtergrondmuziek als je een evenement ook kunt verrijken met live muziek? Of het nu om een formeel congres, een informele netwerkbijeenkomst of iets daartussenin gaat, wij helpen je graag er een bijzondere dag van te maken!

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page