top of page

Over ons

"It's nice to moov you!"

Wij zijn Moov, zangeres Jantien en gitarist Dorus zijn beide professioneel geschoold en met een groot muzikaal aanbod.

383B652C-94E1-4152-B346-639B909FCD6F.JPG

Op zoek naar live muziek voor een evenement of bruiloft? Of het nu om een bedrijfs feest, een huwelijks ceremonie, een privéfeest of een ander speciaal evenement gaat, Moov is een te gekke keuze om een bijzondere sfeer neer te zetten en een blijvende indruk op je gasten achter te laten. Hun veelzijdige repertoire omvat een breed scala aan genres, van tijdloze klassiekers tot hedendaagse hits, zodat er voor iedereen iets te genieten valt. Wat akoestisch duo Moov onderscheidt, is hun vermogen om met het publiek te verbinden, en van elk optreden een uniek optreden te maken! 

Verrijk jouw evenement met Moov en creëer de mooiste herinneringen! 

Wie zijn wij?

Wij zijn Dorus Oomen en Jantien Volgers en door de combinatie van onze achternamen krijg je dan de naam Moov! Wij hebben beiden op het Haarlems conservatorium gestudeerd en spelen al ruim 12 jaar samen! Een steady en trouw duo zou je wel kunnen zeggen!

 

Jantien Volgers, winnares Gitaarlem 2014 en deelnemer aan The Voice of Holland 10, heeft inmiddels de nodige ervaring opgedaan op kleine en grote podia met band en verschillende bezettingen. Zo stond Jantien onder andere op het Bevrijdingsfestival Haarlem, het Patronaat, Paard van Troje, De Duycker, 3FM, NPO2, radio 538 en Haarlem jazz. Met haar geschoolde muzikale achtergrond en kwaliteiten, en een beeldschone podium presentatie zorgt Jantien altijd voor een indrukwekkende performance. 

Dorus Oomen, gitarist, heeft inmiddels jaren ervaring, in binnen en buitenland, met uiteenlopende muzikale acts. Van coverband tot artiesten begeleiding, tot kleine intieme akoestische optredens, heeft Dorus inmiddels de nodige kilometers gemaakt.

 

Samen vormen wij 'MOOV'. Gegarandeerd een gevarieerd, professioneel en zo nu en dan spontaan optreden! De jarenlange samenwerking is te horen in het spel en op deze manier hopen wij dit over te brengen op het publiek en nog veel mensen te mogen verblijven met een live akoestisch optreden!

Liefs, Dorus & Jantien

Dit zijn wij

Akoestisch duo, bruiloft muziek, ceremonie muziek, zakelijk event muziek, live muziek, intieme muziek, band boeken, live muziek boeken
Akoestisch duo, bruiloft muziek, ceremonie muziek, zakelijk event muziek, live muziek, intieme muziek, band boeken, live muziek boeken
bottom of page