top of page

Zakelijke events

Stel je eens voor: je loopt een zakelijk evenement binnen en in plaats van de gebruikelijke achtergrondmuziek die uit een luidspreker komt, word je begroet door de klanken van een live akoestisch duo! Direct verandert de sfeer van formeel naar ontspannen en stromen de gesprekken vrijer. Dat is de kracht van live muziek in zakelijke omgevingen - het zet de toon én creëert een sfeer van verfijning en elegantie die een afspeellijst bij lange na niet kan evenaren.

Achtergrond muziek

Afgelopen jaar speelden we in Amsterdam op een jubileum feest van een bedrijf en zodra we begonnen te spelen, konden we het verschil zien dat het maakte in de zaal. Mensen lachten en zag je lekker mee bewegen op de muziek. Het gaf net even dat extraatje aan het evenement en het leukste is dat wanneer wij dan stopten om bijvoorbeeld pauze te houden, dat mensen dan opkeken van "hey, waar is de muziek ineens heen?".

Akoestische muziek biedt dan ook de perfecte mix van professionaliteit en entertainment die precies goed is voor zakelijke evenementen.

Of het nu plaatsvindt in een grote zaal of een intiemere setting, wij als duo kunnen ons optreden aanpassen aan de ruimte en de sfeer van het evenement.

Bovendien voegt live akoestische muziek ook echt iets toe, want het is stijlvol, tijdloos en het geeft net dat beetje extra!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Optreden vanaf €695 exclusief BTW en reiskosten

383B652C-94E1-4152-B346-639B909FCD6F.JPG
dsc_8008.jpeg

Receptie / borrel & diner

Niet alleen tijdens de ceremonie verzorgen wij muziek, maar ook de receptie / borrel en het diner kunnen wij voorzien van live achtergrond muziek. Gitaar & zang of uitgebreid met pianist en/of contrabassist, alles is mogelijk!

bottom of page