top of page
A7408078_edited.jpg

Over Leisure

Geniet van de warme klanken van Leisure op jouw bruiloft, zakelijk event of andere gelegenheid. De jarenlange samenwerking is duidelijk te horen én te zien in het plezier en kwaliteit waarmee ze de muziek overbrengen.  

 

Ze zorgen voor sfeer, op de juiste momenten een traan en als het moet, wordt er zeker ook gedanst! Voor iedere gelegenheid is er een passend repertoire, die wordt samengesteld naar aanleiding van de wensen van de opdrachtgever en zo is er geen enkel optreden hetzelfde!

 

Door deze flexibele instelling en zo nu en dan spontane optredens, beschikken ze over een enorm breed repertoire. Of het nu pop, soul of jazz is, oud of nieuw, alles is mogelijk en ook verzoeknummers worden met liefde ingestudeerd! 

 

Leisure bestaat uit Zangeres Jantien Volgers, gitarist Dorus Oomen en toetsenist Victor Weigand. Alledrie professioneel geschoold en met veel ervaring in diverse bands. Dorus & Jantien spelen als duo al ruim 10 jaar samen, wat zorgt voor de stevige basis van Leisure.

Moov+pianist en/of contrabassist = Leisure

Omdat wij vaak de vraag kregen of wij ook uptempo muziek kunnen verzorgen of in te zetten zijn voor feestjes, hebben we de krachten gebundeld en zo is Leisure ontstaan. We beschikken over een eigen geluidsinstallatie + eventuele licht set, zodat we een mooie sfeer kunnen neerzetten. Of het nu achtergrondmuziek of dans muziek is, Leisure speelt volledig in op de behoefte van de opdrachtgever én gasten. 

 

Prijzen vanaf €1175 exclusief

Dit zijn wij

Akoestisch duo, bruiloft muziek, ceremonie muziek, zakelijk event muziek, live muziek, intieme muziek
Akoestisch duo, bruiloft muziek, ceremonie muziek, zakelijk event muziek, live muziek, intieme muziek
Akoestisch duo, bruiloft muziek, ceremonie muziek, zakelijk event muziek, live muziek, intieme muziek

Dorus Oomen

  • Instagram

Gitarist 

  • Instagram

Jantien Volgers

Victor Weigand

  • Instagram

Pianist/toetsenist

Zangeres

Onze diensten

Wij spelen inmiddels 10 jaar samen en hebben op heel veel verschillende evenementen de muziek mogen verzorgen. Eigenlijk past muziek overal en het is dan ook aan ons om onze setlijst zo aan te passen, dat het iedere keer anders is en precies past bij de plek waar wij staan. Zien wij dat er tóch gedanst wordt, of dat mensen toch liever willen kletsen? Wij anticiperen op wat wij zien en voelen, waardoor ieder optreden anders is. Gegarandeerd een gevarieerd, professioneel en zo nu en dan spontaan optreden. De jarenlange samenwerking is te horen in het spel en op deze manier hopen wij dit over te brengen op het publiek.

bottom of page