top of page

Over ons

It's nice to moov you!

Wij zijn Moov, een zangeres en gitarist, beide professioneel geschoold en met een zeer divers muzikaal programma.

383B652C-94E1-4152-B346-639B909FCD6F.JPG

Op zoek naar een vleugje elegantie en mooie melodieën voor een volgend evenement? Of het nu om een bedrijfs feest, een huwelijks ceremonie, een privéfeest of een ander speciaal evenement gaat, Moov is dé perfecte keuze om een bijzondere sfeer neer te zetten en een blijvende indruk op uw gasten achter te laten. Hun veelzijdige repertoire omvat een breed scala aan genres, van tijdloze klassiekers tot hedendaagse hits, zodat er voor iedereen iets te genieten valt.

Wat Moov onderscheidt, is hun vermogen om met het publiek te verbinden, en elk optreden te verzorgen

met oprechte emotie en passie. 

Verrijk uw evenement met Moov en creëer de mooiste herinneringen! 

Wie zijn wij?

Jantien Volgers, winnares Gitaarlem 2014 en deelnemer aan The Voice of Holland 10, heeft inmiddels de nodige ervaring opgedaan op kleine en grote podia. Zo stond Jantien onder andere op het Bevrijdingsfestival Haarlem, het Patronaat, Paard van Troje, De Duycker, 3FM, NPO2, radio 538 en Haarlem jazz. Met haar geschoolde muzikale achtergrond en kwaliteiten, en een beeldschone podium presentatie zorgt Jantien altijd voor een indrukwekkende performance. Samen met Dorus hebben ze al op zo'n 250 bruiloften en evenementen gespeeld, wellicht zien we u dit jaar?

Dorus Oomen, gitarist, heeft inmiddels jaren ervaring, in binnen en buitenland, met uiteenlopende muzikale acts. Met in het verleden zo'n 150 optredens per jaar, van coverband tot artiesten begeleiding, tot kleine intieme akoestische optredens, heeft Dorus inmiddels de nodige kilometers gemaakt.

Samen vormen wij 'MOOV'. Gegarandeerd een gevarieerd, professioneel en zo nu en dan spontaan optreden. De jarenlange samenwerking is te horen in het spel en op deze manier hopen wij dit over te brengen op het publiek.

Dit zijn wij

Akoestisch duo, bruiloft muziek, ceremonie muziek, zakelijk event muziek, live muziek, intieme muziek, band boeken, live muziek boeken
Akoestisch duo, bruiloft muziek, ceremonie muziek, zakelijk event muziek, live muziek, intieme muziek, band boeken, live muziek boeken
bottom of page