SOME

SWEET

WORDS

 • "Beste Jantien en Dorus, Fijn dat jullie de muzikale omlijsting hebben verzorgd op mijn vrouw haar 60ste verjaardag. Het kon niet beter, de zon scheen en jullie zorgden voor de muzikale omlijsting met mooie balads tijdens het feest. Het was genieten. Onze dank daarvoor".

  Harold & Anette, 04-06-2022
 • Mede door Jantien en Dorus is onze huwelijksdag onvergetelijk geworden.Zij hebben onze lievelingsnummers vol warmte, passie en gevoel gespeeld. Al onze gasten hebben het er nu nog over hoe Moov de juiste sfeer aanvoelde en onze songs ten gehore heeft gebracht.Dank voor jullie medewerking en inzet vanaf het moment dat we met elkaar in contact zijn gekomen: in een woord fantastisch. Wij zullen nog vaak aan jullie denken!

   

  Daphne & Ruud, 26-06-2020
 • Wij hebben MOOV geboekt voor de ceremonie van onze bruiloft op 7 februari 2020. Het contact met Jantien verliep vooraf erg goed en prettig. Wij mochten zelf onze drie nummers kiezen die zij zouden spelen tijdens de ceremonie. Ondanks dat dit nummers waren die niet vaak gekozen worden of zelfs nieuw waren, was dit geen enkel probleem! En wat pakte dit goed uit zeg! Het was prachtig om naar te luisteren. Bij de taart en toost werd er verder gezongen. Vooraf hebben wij geen keuzes opgegeven, maar MOOV heeft ook hier gezorgd voor nummers passend bij ons en de gewenste sfeer. Er kwamen veel positieve reacties van onze gasten na afloop. Zelf waren wij ook onder de indruk en voldeed het aan alle verwachtingen die wij vooraf hadden van MOOV n.a.v. hun bekeken filmpjes. Wij kunnen dit duo zeker aanbevelen!
  Astrid, 15-02-2020
 • “We hebben genoten van het optreden van Jantien en Dorus. Prachtig gezongen en gespeeld , ons feest werd daardoor nog sfeervoller! Bedankt allebei!” 

  Petra, 22-12-2019
 • “Wat kan ze zingen en wat kan hij gitaar spelen! Ons feestje/huiskamerconcert was een succes dankzij MOOV. Ze speelde de juiste liedjes op het juiste moment op de juiste manier. En het allerleukste waren de verzoeknummertjes, niks was te veel en er werd geïmproviseerd zonder dat het zo voelde. Volgende keer ga ik weer voor MOOV!”

  Hans, 09-12-2019
 • “MOOV heeft opgetreden op onze bruiloft, zowel bij de ceremonie als bij de borrel. Het was echt ontzettend mooi gespeeld en gezongen en maakte de ceremonie heel intiem en persoonlijk. Op de borrel wisten zij precies de gezellige, jazzy sfeer te creëren waar we van houden. Heel professioneel en echt van genoten!”

  Patricia, 29-10-2019
 • “Jantien en Dorus hebben gespeeld tijdens onze ceremonie. We waren totaal omvergeblazen door de mooie zang en het samenspel. Niet alleen wij, maar ook onze gasten kregen meerdere malen kippenvel tijdens de nummers! MOOV is een echte aanrader! Ze hebben voor ons gezorgd voor de kers op de taart”.

  Rick, 28-10-2019
 • “Wat een geweldige afsluiting van een super mooie dag. De stem van Jantien is betoverend en samen raakte ze de juiste snaar. Ook de communicatie vooraf en het samenstellen van de playlist verliep erg makkelijk. Wat jammer was, is dat we MOOV maar een uurtje hadden geboekt, volgende keer zou ik ze voor een langere tijd boeken!”
  Paul, 01-09-2019
 • “We hired MOOV for our wedding, they performed at the start, ceremony, reception and dinner. IT WAS BEAUTIFULLY DONE. Jantien her voice is just beautiful to listen to and the guitar accompany is perfect. We had a few special songs for the ceremony, and they were so accommodating. Really professional, dependable and simply lovely people – both of them. I would absolutely recommend them to others”.

  Renee, 12-07-2019
 • “Flexibel, Warm, Muzikaal. Een enorme toevoeging aan de huwelijksceremonie. Wat zijn jullie goed!! Heel veel dank”.
  Erwin, 22-06-2019
 • “Heerlijke muziek, goede zangeres. Mooi duo wat de sfeer goed aanvoelde. Wij waren zeer blij met ze. Gaan ze zeker nogmaals boeken!”

  Danny, 03-06-2019
 • “Wat hebben wij genoten van jullie op onze bruiloft, en niet alleen wij.. alle gasten waren van jullie onder de indruk!! Niks was teveel, wat speelden jullie fantastisch en alles liep heel soepel. Nu we een paar dagen later vanuit Indonesië schrijven wij deze recensie en we krijgen nog steeds de vraag van mensen wie was dit duo en hoe komen jullie hieraan!? Jullie zijn een team, wat speelt Dorus fantastisch gitaar en Jantien, wat heb jij een mooie stem! In de toekomst gaan wij jullie zeker nog een keer vragen!”

  Liefs Alan en Sanne
  Alan & Sanne, 14-05-2019
 • “Wat een ontzettend leuk duo is MOOV! Tijdens ons zakelijk congres werden de gasten verwelkomd met de gezellige liedjes van MOOV. Herkenbare liedjes voor de gasten en direct een sfeermaker bij binnenkomst. De toon voor het event was direct gezet, ik ga ze zeker weten nog eens boeken”.
  Romy, 30-01-2019
 • “Top! Heerlijk en één en al positieve reacties van onze gasten. Lieve mensen die prachtig muziek maken en een aanvulling zijn op een feest. Zij voegen zich naar de groep en verhogen en verwarmen de sfeer. Ik hoop ze volgende zomer weer te mogen verwelkomen op ons feest en dan maak ik zelf ook de tijd om naar ze te luisteren. Lukte niet goed met 160 gasten?”

  Marion, 23-09-2018
 • “MOOV trad op tijdens onze bruiloft, een festivalfeestje in de achtertuin waar zo’n 180 gasten waren. We hebben van te voren wat verzoeknummers kunnen doorgeven en ook tijdens het optreden was daar veel ruimte voor. Ik stond versteld van hoeveel verschillende liedjes zij, spontaan danwel ingestudeerd, konden laten horen. Wij wilden vooral dansen dus up tempo, dat kwam helemaal goed. Maar ook de ballads klonken prachtig. Jantien heeft een hele mooie stem. En ze zijn sfeermakers, precies wat wij graag wilden”.

  Lieneke, 19-08-2018
 • “Ik heb MOOV uitgenodigd voor een afscheidsfeestje van mijn werk op een sloep door de Utrechtse grachten. Ik ga voor kwaliteit en omdat op de grachten alleen onversterkte muziek is toegestaan, zocht ik naar iemand met een goede stem. Na de ervaring en filmpjes van MOOV te hebben gelezen en bekeken was ik overtuigd en hen geboekt. En Jantien heeft dat waargemaakt, een prachtige stem! Dorus, de gitarist, begeleidde het ook goed en samen konden ze goed improviseren, dus ingaan op verzoeken. Als ik nog eens een gelegenheid heb zou ik ze weer boeken!”
  Hans, 28-07-2018
 • “Dit was de 2e keer dat wij Moov hebben geboekt en zijn wederom helemaal tevreden over hun optreden. Leuke variatie in nummers en een geweldige stem. Er werd zeer flexibel omgesprongen met het feit dat er op 2 locaties zou worden gespeeld, namelijk bij de start van de sloepentocht en bij het eindpunt tijdens de barbecue”.
  Denise, 28-06-2019
 • “Wat een geweldig optreden van MOOV op onze bruiloft 30 augustus 2017 te Witsand, Noordwijk! We hebben hun gevraagd voor onze huwelijksceremonie waarbij zij op de meest belangrijke en speciale momenten voor een bruidspaar een top kwaliteit hebben geleverd. Onze eigen gekozen liedjes hebben zij perfect uitgevoerd en daarnaast een heel repertoire wat mogelijk was. Verder een hele goede communicatie vooraf aan de bruiloft. Bedankt voor een heel mooi optreden”.
  Carine, 05-10-2017
 • “Op 9 september 2017 waren Jantien en Dorus bij onze huwelijksceremonie, en dat was fantastisch! Ze hebben onze verwachtingen volledig overtroffen, voelden geweldig de sfeer aan en waren zelf ook behoorlijk sfeerverhogend :). Het contact vooraf was top, ze hebben een enorm repertoire om uit te kiezen en hebben daarnaast een paar van onze zelf gekozen liedjes super uitgevoerd. Ontzettend professioneel en leuk koppel, zou ze meteen weer vragen :)”.

  Gabrielle, 16-09-2017
 • "MOOV heeft op onze bruiloft zowel de muziek tijdens de ceremonie als de borrel verzorgd en dat was een absolute aanwinst! De muziek was écht prachtig en ook de gasten hebben ons meermaals laten weten hoe mooi zij de liedjes vonden die door MOOV werden gezongen/gespeeld. Ook de communicatie voorafgaand aan de bruiloft als tijdens de bruiloft was ontzettend fijn. MOOV reageert snel, denkt mee en studeert zelfs op verzoek nummers in. Een absolute aanrader!".
  Jody & Hessel, 10-06-2022
 • “Jantien en Dorus hebben ons huwelijk ceremonie en receptie geweldig ondersteunt. Vanaf begin was de communicatie en afstemming heel soepel. We hebben zo genoten en waren nog dagenlang de liedjes aan het neuriën die gespeeld waren.”
  Bastiaan & Marjoke, 18-06-2022