DIT

ZIJN

WIJ

  • Jantien
    Jantien Vocalist
  • Dorus
    Dorus Gitarist

Wij zijn Moov, een zangeres en gitarist, beide professioneel geschoold en met een zeer divers muzikaal programma.

Jantien Volgers, winnares Gitaarlem 2014 en deelnemer aan The Voice of Holland 10, heeft inmiddels de nodige ervaring opgedaan op kleine en grote podia. Zo stond Jantien onder andere al op het Bevrijdingsfestival Haarlem, het Patronaat, Paard van Troje, De Duycker, 3FM, NPO2, radio 538 en Haarlem jazz. Met haar geschoolde muzikale achtergrond en kwaliteiten, en een beeldschone podium presentatie zorgt Jantien altijd voor een indrukwekkende performance. Samen met Dorus hebben ze al op zo'n 250 bruiloften en evenementen gespeeld, wellicht zien we u dit jaar?

Dorus Oomen, gitarist, heeft inmiddels jaren ervaring, in binnen en buitenland, met uiteenlopende muzikale acts. Met in het verleden zo'n 150 optredens per jaar, van coverband tot artiesten begeleiding, tot kleine intieme akoestische optredens, heeft Dorus inmiddels de nodige kilometers gemaakt.

Samen vormen zij 'MOOV'. Gegarandeerd een gevarieerd, professioneel en zo nu en dan spontaan optreden. De jarenlange samenwerking is te horen in het spel en op deze manier hopen wij dit over te brengen op het publiek.

Wij maken graag kennis met u om te overleggen hoe wij onze muziek op de best mogelijke manier kunnen inpassen in uw feest, borrel of ceremonie.

U kunt hierbij denken aan een bedrijfsfeest, borrel, muzikale ondersteuning tijdens een bruiloft ceremonie of gewoon voor sferische achtergrondmuziek. Ook tijdens de kerstdagen houden we rekening met passend repertoire.

Wij beschikken over een eigen geluidsinstallatie zodat u daar geen rekening mee hoeft te houden.

Persoonlijk

Altijd een extra contactmoment achteraf. We zijn enorm benieuwd hoe u MOOV heeft ervaren.

Repertoire

Wij hebben ons repertoire verzameld in een Spotify playlist. Luister deze hier!

Speelduur

Wij zijn te boeken vanaf 5 minuten t/m 240 minuten.

Techniek

Wij verzorgen zelf de geluidsinstallatie