Paul, 01-09-2019

Wat een geweldige afsluiting van een super mooie dag. De stem van Jantien is betoverend en samen raakte ze de juiste snaar. Ook de communicatie vooraf en het samenstellen van de playlist verliep erg makkelijk. Wat jammer was, is dat we MOOV maar een uurtje hadden geboekt, volgende keer zou ik ze voor een langere tijd boeken!

Renee, 12-07-2019

We hired MOOV for our wedding, they performed at the start, ceremony, reception and dinner. IT WAS BEAUTIFULLY DONE. Jantzen’s voice is just beautiful to listen to and the guitar accompany is perfect. We had a few special songs for the ceremony, and they were so accommodating. Really professional, dependable and simply lovely people – both of them. I would absolutely recommend them to others.

 
Erwin, 22-06-2019

Flexibel, Warm, Muzikaal. Een enorme toevoeging aan de huwelijksceremonie. Wat zijn jullie goed!! Heel veel dank.

Danny, 03-06-2019

Heerlijke muziek, goede zangeres. Mooi duo wat de afeer goed aanvoelde. Wij waren zeer blij met hun. Gaan ze zeker nogmaals boeken!

Alan & Sanne, 14-05-2019

Wat hebben wij genoten van jullie op onze bruiloft, en niet alleen wij.. alle gasten waren van jullie onder de indruk!! Niks was teveel, wat speelden jullie fantastisch en alles liep heel soepel. Nu we een paar dagen later vanuit Indonesië schrijven wij deze recensie en we krijgen nog steeds de vraag van mensen wie was dit duo en hoe komen jullie hieraan!? Jullie zijn een team, wat speelt Dorus fantastisch gitaar en Jantien, wat heb jij een mooie stem! In de toekomst gaan wij jullie zeker nog een keer vragen!

Liefs Alan en Sanne

Romy, 30-01-2019

Wat een ontzettend leuk duo is MOOV! Tijdens ons zakelijk congres werden de gasten verwelkomd met de gezellige liedjes van MOOV. Herkenbare liedjes voor de gasten en direct een sfeermaker bij binnenkomst. De toon voor het event was direct gezet, ik ga ze zeker weten nog eens boeken.

Marion, 23-09-2018

Top! Heerlijk en één en al positieve reacties van onze gasten. Lieve mensen die prachtig muziek maken en een aanvulling zijn op een feest. Zij voegen zich naar de groep en verhogen en verwarmen de sfeer. Ik hoop ze volgende zomer weer te mogen verwelkomen op ons feest en dan maak ik zelf ook de tijd om naar ze te luisteren. Lukte niet goed met 160 gasten😬

Lieneke, 19-08-2018

MOOV trad op tijdens onze bruiloft, een festivalfeestje in de achtertuin waar zo’n 180 gasten waren. We hebben van te voren wat verzoeknummers kunnen doorgeven en ook tijdens het optreden was daar veel ruimte voor. Ik stond versteld van hoeveel verschillende liedjes zij, spontaan danwel ingestudeerd, konden laten horen. Wij wilden vooral dansen dus up tempo, dat kwam helemaal goed. Maar ook de ballads klonken prachtig. Jantien heeft een hele mooie stem. En ze zijn sfeermakers, precies wat wij graag wilden.

Hans, 28-07-2018

Ik heb MOOV uitgenodigd voor een afscheidsfeestje van mijn werk op een sloep door de Utrechtse grachten. Ik ga voor kwaliteit en omdat op de grachten alleen onversterkte muziek is toegestaan, zocht ik naar iemand met een goede stem. Na de ervaring en filmpjes van MOOV te hebben gelezen en bekeken was ik overtuigd en hen geboekt. En Jantien heeft dat waargemaakt, een prachtige stem! Dorus, de gitarist, begeleidde het ook goed en samen konden ze goed improviseren, dus ingaan op verzoeken. Als ik nog eens een gelegenheid heb zou ik ze weer boeken!

Denise, 28-06-2019

Dit was de 2e keer dat wij Moov hebben geboekt en zijn wederom helemaal tevreden over hun optreden. Leuke variatie in nummers en een geweldige stem. Er werd zeer flexibel omgesprongen met het feit dat er op 2 locaties zou worden gespeeld, namelijk bij de start van de sloepentocht en bij het eindpunt tijdens de barbecue.

Carine, 05-10-2017

Wat een geweldig optreden van MOOV op onze bruiloft 30 augustus 2017 te Witsand, Noordwijk! We hebben hun gevraagd voor onze huwelijksceremonie waarbij zij op de meest belangrijke en speciale momenten voor een bruidspaar een top kwaliteit hebben geleverd. Onze eigen gekozen liedjes hebben zij perfect uitgevoerd en daarnaast een heel repertoire wat mogelijk was. Verder een hele goede communicatie vooraf aan de bruiloft. Bedankt voor een heel mooi optreden.

Gabrielle, 16-09-2017

Op 9 september 2017 waren Jantien en Dorus bij onze huwelijksceremonie, en dat was fantastisch! Ze hebben onze verwachtingen volledig overtroffen, voelden geweldig de sfeer aan en waren zelf ook behoorlijk sfeerverhogend :). Het contact vooraf was top, ze hebben een enorm repertoire om uit te kiezen en hebben daarnaast een paar van onze zelf gekozen liedjes super uitgevoerd. Ontzettend professioneel en leuk koppel, zou ze meteen weer vragen 🙂