ONS

COVID-19

BELEID

INFORMATIE RONDOM AFHANDELING VAN BOEKINGEN M.B.T. CORONA

Het is een gek jaar en helaas kunnen er veel boekingen niet door gaan. We proberen iedereen die ons geboekt heeft binnen deze periode, te voorzien van een passende oplossing.

We proberen alle afgelaste optredens kosteloos te verplaatsen naar een nieuwe datum, tot uiterlijk 13 maanden na het afgelaste evenement.

De mogelijkheden die wij u bieden:

MOGELIJKHEDEN MET BETREKKING TOT AFGELASTINGEN VAN EVENEMENTEN

Boekingen van evenementen die plaatsvinden na 1 juni 2020

Wat betreft nieuwe of reeds geplande boekingen voor de periode na 1 juni 2020, zijn de richtlijnen van de overheid en het RIVM voor Moov hierin leidend.

  • Op het moment dat de boeking niet plaats kan vinden door actuele beperkingen vanuit de overheid, wordt het optreden opgeschort. Indien er een nieuwe datum voor het evenement is gevonden waarop de artiest beschikbaar is, is de verplaatsing kosteloos.
  • Indien de opdrachtgever de boeking op voorhand wil verplaatsen (op het moment dat er geen beperkingen vanuit de overheid zijn waardoor de boeking niet plaats kan vinden) én er is een nieuwe datum beschikbaar waarop de artiest beschikbaar is, dan wordt er een fee voor de verplaatsing gerekend van 25% van de overeengekomen gage.
    Wij adviseren echter met klem te wachten tot er daadwerkelijk een officiële richtlijn is. Uiteraard zijn wij bereid uit te kijken naar een nieuwe datum (of data) zodat we alvast gezamenlijk de uitwijkmogelijkheden kunnen inventariseren.
  • Indien de opdrachtgever een boeking wil annuleren op het moment dat er geen beperkingen zijn vanuit de overheid waardoor de boeking niet plaats kan vinden, dan wordt de opdracht als een reguliere annulering doorgevoerd. Hierbij wordt een annulerings-fee gerekend van 50% van de overeengekomen gage.

 OVERIGE BEPALINGEN

  • Een evenement wordt slechts als verplaatsing gerekend, indien het evenement alsnog plaats vindt binnen 13 maanden na de datum van het oorspronkelijk geplande evenement.
  • Reeds gedane (aan)betalingen voor bevestigde evenementen worden omgezet in een voucher ter waarde van het bedrag van de (aan)betaling. Deze blijft geldig tot 13 maanden na de datum van het oorspronkelijk geplande evenement. De waarde van de voucher wordt niet teruggestort.